Programstatusar

Justera statusar i produkten i den första rutan för ESET Endpoint Antivirus genom att navigera till Användargränssnitt > Element i användargränssnitt > Programstatusar i trädet med avancerade inställningar för ESET Endpoint Antivirus.

CONFIG_APPLICATION_STATUS

Aktivera eller inaktivera vilka programstatusar som ska visas eller inte visas. Det kan exempelvis vara när du pausar skyddet mot virus och spionprogram eller när du aktiverar presentationsläget. En programstatus visas även om produkten inte är aktiverad eller om licensen gått ut. Inställningen kan ändras via policyerna för ESET Security Management Center.