Distribution med GPO eller SCCM

Utöver att installera ESET Endpoint Antivirus direkt på en klientarbetsstation eller fjärrdistributera med hjälp av en serveraktivitet i ESMC går det även att installera med hanteringsverktyg som GPO (Group Policy Object), SCCM (Software Center Configuration Manager), Symantec Altiris eller Puppet.

Hanterade (rekommenderas)

För hanterade datorer installerar vi först ESET Management Agent och distribuerar sedan ESET Endpoint Antivirus via ESET Security Management Center (ESMC). ESMC måste vara installerat i nätverket.

1.Hämta det fristående installationsprogrammet för ESET Management Agent.

2.Förbered skriptet för GPO/SCCM-fjärrdistribution.

3.Distribuera ESET Management Agent med hjälp av antingen GPO eller SCCM.

4.Kontrollera att klientdatorerna har lagts till i ESMC.

5.Distribuera och aktivera ESET Endpoint Antivirus för klientdatorerna.

note

Följande artiklar i ESET:s kunskapsbas kanske endast finns på engelska:

Distribuera ESET Management Agent via SCCM eller GPO

Distribuera ESET Management Agent med ett gruppolicyobjekt (GPO)