Metode de instalare

Există mai multe metode de instalare pentru ESET Endpoint Antivirus versiunea 8.x pe o stație de lucru client, dacă nu implementați ESET Endpoint Antivirus la distanță pe stații de lucru client folosind ESET PROTECT, ESET Security Management Center sau ESET PROTECT Cloud.

Instalați sau faceți upgrade pentru ESET Endpoint Antivirus la versiunea 6.6.x

Metodă

Scop

Link de descărcare

Instalarea cu ESET AV Remover

Instrumentul ESET AV Remover vă ajută să eliminați aproape orice software antivirus instalat anterior pe sistemul dvs, înainte de a continua instalarea.

Descărcare versiune pe 64 de biți
Descărcare versiune pe 32 de biți

*** Instalare (.exe)

Procesul de instalare fără ESET AV Remover.

N/A

Instalare (.msi)

În mediile de afaceri, programul de instalare .msi este pachetul de instalare preferat, din motive care țin de implementările offline și la distanță care folosesc diverse instrumente, cum ar fi ESET Security Management Center.

Descărcare versiune pe 64 de biți
Descărcare versiune pe 32 de biți

Instalare în linie de comandă

ESET Endpoint Antivirus poate fi instalat local folosind linia de comandă sau la distanță folosind o sarcină client în ESET PROTECT sau ESET Security Management Center.

N/A

Implementare utilizând GPO sau SCCM

Folosiți instrumente de administrare cum ar fi GPO sau SCCM pentru a implementa ESET Management Agent și ESET Endpoint Antivirus pe stații de lucru client.

N/A

Implementare utilizând instrumente RMM

Pluginurile ESET DEM pentru instrumentul Administrare și monitorizare la distanță (RMM) vă permit să implementați ESET Endpoint Antivirus pe stații de lucru client.

N/A

ESET Endpoint Antivirus este disponibil în peste 30 de limbi.