Te volgen procedure als real-timebeveiliging niet werkt

In dit hoofdstuk beschrijven wij problemen die zich kunnen voordoen bij het gebruik van real-timebeveiliging, en oplossingen hiervoor.

Real-timebeveiliging is uitgeschakeld

Als een gebruiker per ongeluk realtime beveiliging uitschakelt, moet u de functie opnieuw activeren. Als u real-time beveiliging opnieuw wilt activeren, gaat u naar Instellingen in het hoofdprogrammavenster en klikt u op Compterbeveiliging > Realtimebeveiliging van bestandssysteem.

Als real-timebeveiliging niet wordt gestart bij het opstarten van het systeem, komt dat waarschijnlijk doordat Real-timebeveiliging van bestandssysteem inschakelen is uitgeschakeld. Als u deze optie wilt inschakelen, gaat u naar Geavanceerde instellingen (F5) en klikt u op Detectie-engine > Real-timebeveiliging van bestandssysteem.

Als real-timebeveiliging geen detecties uitvoert en geen infiltraties opschoont

Controleer of er geen andere antivirusprogramma's zijn geïnstalleerd op de computer. Als er twee antivirusprogramma's tegelijk zijn geïnstalleerd, conflicteren ze mogelijk met elkaar. U wordt aangeraden alle andere antivirusprogramma's van uw systeem te verwijderen voordat u ESET installeert.

Real-timebeveiliging wordt niet gestart

Als real-timebeveiliging niet wordt gestart bij het opstarten van het systeem (en Real-timebeveiliging van bestandssysteem inschakelen is ingeschakeld), komt dit waarschijnlijk door een conflict met andere programma's. Neem voor hulp bij het oplossen van dit probleem contact op met ESET Technische ondersteuning. Het maken van een SysInspector-logbestand en dit ter analyse indienen bij ESET Technische ondersteuning kan helpen het probleem op te lossen. Lees voor meer informatie het volgende artikel in de ESET-kennisbank.