Geavanceerde installatie (.msi)

Met een geavanceerde installatie kunt u enkele installatieparameters aanpassen die niet beschikbaar zijn bij een normale installatie.

5.Nadat u uw voorkeur voor de detectie van potentieel ongewenste toepassingenpotentieel ongewenste toepassingen hebt geselecteerd en op Geavanceerde instellingen hebt geklikt, wordt u gevraagd een locatie te selecteren voor de installatiemap van het ESET Endpoint Antivirus. Standaard wordt het programma in de volgende map geïnstalleerd:

C:\Program Files\ESET\ESET Security\

U kunt een locatie opgeven voor programmamodules en gegevens. Standaard worden deze respectievelijk in de volgende mappen geïnstalleerd:

C:\Program Files\ESET\ESET Security\Modules\
C:\ProgramData\ESET\ESET Security\

Klik op Bladeren om deze locaties te wijzigen (niet aanbevolen).

INSTALLATION_MSI_FOLDER

7.De laatste stap is bevestigen dat u de installatie wilt uitvoeren door te klikken op Installeren.