Netwerk

Via het gedeelte Netwerk zijn de volgende onderdelen of opties van Geavanceerde instellingen snel toegankelijk:

Netwerkaanvalbeveiliging (IDS): analyseert de inhoud van netwerkverkeer en beschermt tegen netwerkaanvallen. Al het verkeer dat als schadelijk wordt beschouwd, wordt geblokkeerd. ESET Endpoint Antivirus meldt het u wanneer u verbinding maakt met een onbeveiligd draadloos netwerk of een netwerk met zwakke beveiliging.

Botnet-beveiliging: snel en nauwkeurig malware in het systeem identificeren. Om Botnet-beveiliging voor een bepaalde periode uit te schakelen, klikt u op MODULE_ENABLED (niet aanbevolen).

Zwarte lijst met tijdelijk geblokkeerde IP-adressen: hier kunt u een lijst met IP-adressen weergeven die zijn gedetecteerd als aanvalsbronnen, die aan de zwarte lijst zijn toegevoegd en waarmee gedurende een bepaalde tijd geen verbindingen kunnen worden gemaakt. Klik op deze optie en druk daarna op F1 voor meer informatie.

Wizard Probleemoplossing: hiermee kunt u verbindingsproblemen oplossen die worden veroorzaakt door ESET Firewall. Zie Wizard Probleemoplossing voor meer informatie.

PAGE_EPFW_MAIN_SETTINGS