Activiteit bekijken

Als u de huidige activiteiten in het bestandssysteem in een grafiek wilt weergeven, klikt u op Hulpmiddelen > Bekijk activiteit. Onder aan de grafiek staat een tijdlijn waarop in real-time de activiteiten in het bestandssysteem voor de geselecteerde periode worden weergegeven. U wijzigt de tijdperiode door een selectie te maken in het vervolgkeuzemenu Vernieuwingssnelheid.

PAGE_ACTIVITY

De volgende opties zijn beschikbaar:

Verhogen met: 1 seconde: de grafiek wordt elke seconde vernieuwd en de periode bestaat uit de laatste 10 minuten.

Verhogen met: 1 minuut (afgelopen 24 uur): de grafiek wordt elke minuut vernieuwd en de periode bestaat uit de afgelopen 24 uur.

Verhogen met: 1 uur (afgelopen maand): de grafiek wordt elk uur vernieuwd en de periode bestaat uit de afgelopen maand.

Verhogen met: 1 uur (geselecteerde maand): de grafiek wordt elk uur vernieuwd en de periode bestaat uit de afgelopen X geselecteerde maanden.

De verticale as van de grafiek Activiteit bestandssysteem vertegenwoordigt gelezen gegevens (blauw) en geschreven gegevens (turkoois). Beide waarden worden weergegeven in kB (kilobytes)/MB/GB. Als u de muisaanwijzer over de hoeveelheid gelezen of weggeschreven gegevens beweegt in de legenda onder de grafiek, bevat de grafiek alleen gegevens voor dat type activiteit.