Outlook Express- en Windows Mail-werkbalk

Beveiliging van Outlook Express en Windows Mail werkt als een invoegtoepassing. Nadat ESET Endpoint Antivirus is geïnstalleerd, bevat deze werkbalk de antivirus/ beveiligingsopties die zijn toegevoegd aan Outlook Express of Windows Mail:

ESET Endpoint Antivirus: door op het pictogram te klikken wordt het hoofdprogrammavenster van ESET Endpoint Antivirus geopend.

Berichten opnieuw scannen: klik hierop om e-mail handmatig te controleren. U kunt aangeven welke berichten u wilt controleren en u kunt ontvangen e-mail nogmaals scannen. Zie Beveiliging van e-mailclient voor meer informatie.

Scannerinstellingen: klik hierop om het venster met instellingen voor Beveiliging van e-mailclient weer te geven.

Gebruikersinterface

Uiterlijk aanpassen: u kunt de werkbalk voor uw e-mailclient op verschillende manieren aanpassen. Schakel deze optie uit om het uiterlijk aan te passen los van de parameters voor het e-mailprogramma.

Tekst weergeven: selecteer deze optie om omschrijvingen voor pictogrammen weer te geven.

Tekst aan de rechterkant: omschrijvingen van opties worden niet onder, maar rechts van pictogrammen weergegeven.

Grote pictogrammen: er worden grote pictogrammen weergegeven voor menuopties.