Verktøylinjer i Outlook Express og Windows Mail

Outlook Express og Windows Mail-beskyttelsen fungerer som en plugin-modul. Etter at ESET Endpoint Antivirus er installert, legges denne verktøylinjen, som inneholder antivirus/ -beskyttelsesalternativer, til i Outlook Express eller Windows Mail:

ESET Endpoint Antivirus – klikk på ikonet for å åpne hovedvinduet til ESET Endpoint Antivirus.

Ny skanning av meldinger – gir deg anledning til å starte kontroll av e-post manuelt. Du kan angi hvilke meldinger som skal kontrolleres, og du kan aktivere ny skanning av mottatt e-post. For mer informasjon se Beskyttelse for e-postklient.

Konfigurer skanner – viser oppsettalternativene for beskyttelse for e-postklient.

Brukergrensesnitt

Tilpass utseende – Verktøylinjens utseende kan tilpasses e-postklienten. Fjern markeringen for alternativet om å tilpasse utseendet uavhengig av e-postparameterne.

Vis tekst – viser beskrivelser av ikoner.

Tekst til høyre – Beskrivelsene av alternativene flyttes fra bunnen til høyre side av ikonene.

Store ikoner – viser store ikoner for menyalternativene.