Avanserte oppsett for Beskyttelse for nettilgang

Følgende alternativer er tilgjengelige i Avansert oppsett (F5) > Nett og e-post > Beskyttelse for nettilgang > Grunnleggende:

Aktivere Beskyttelse for nettilgang – Når dette alternativet er deaktivert, kjører ikke Beskyttelse for nettilgang og Anti-phishing-beskyttelse.

Aktiver avansert skanning av nettleserskripter – Når dette er aktivert, blir alle JavaScript-programmer som kjøres av nettlesere, sjekket av deteksjonsmotoren.

note

Vi anbefaler sterkt at du lar Beskyttelse for nettilgang være aktivert.