Oppsett av tilgang

For å kunne gi systemet maksimal sikkerhet er det helt avgjørende at ESET Endpoint Antivirus er riktig konfigurert. Feilaktige endringer kan føre til tap av viktige data. For å unngå uautorisert endring, kan parameterne for oppsett av ESET Endpoint Antivirus passordbeskyttelse.

Administrerte miljøer

Administratoren kan opprette en retningslinje for passordbeskyttelse av innstillingene for ESET Endpoint Antivirus på tilkoblede klientdatamaskiner. For å lage en ny retningslinje, se Innstillinger for beskyttet passord.

Uadministrert

Konfigurasjonsinnstillinger for passordbeskyttelse ligger i Avansert oppsett (F5) under Brukergrensesnitt > Tilgangsoppsett.

CONFIG_PASSWORD

Innstillinger for passordbeskyttelse – angi passordinnstillinger. Klikk for å åpne vinduet Oppsett av passord.

Klikk Still inn for å angi eller endre et passord for å beskytte oppsettsparametrene.