Enhetskontroll

ESET Endpoint Antivirus gir kontroll av automatiske medier (CD/DVD/USB/...). Denne modulen tillater deg å blokkere eller tilpasse utvidede filtre/tillatelser og angi hvordan brukeren kan få tilgang til å arbeide med en gitt enhet. Dette kan være nyttig hvis datamaskinadministratoren ønsker å hindre bruk av medier med uønsket innhold.

Støttede eksterne enheter:

Disklagring (HDD, USB flyttbar disk)

CD/DVD

skriver USB

FireWire Lagring

Bluetooth-enhet

Smartkortleser

Avbildningsenhet

Modem

LPT/COM port

Bærbar enhet

Alle enhetstyper

Oppsettsvalgene for enhetskontroll kan endres i Avansert oppsett (F5) > Enhetskontroll.

Når du slår på bryteren ved siden av Aktiver enhetskontroll, aktiveres enhetskontrollfunksjonen i ESET Endpoint Antivirus. Du må starte datamaskinen på nytt for at endringen skal tre i kraft. Når enhetskontroll er aktivert, blir Regler aktiv. Da kan du åpne vinduet Regelredigering.

Hvis en enhet som blokkeres av en eksisterende regel settes inn, vises et varslingsvindu og du vil ikke få tilgang til enheten.