Outlook Express- ja Windows Mail -työkalurivit

Outlook Expressin ja Windows Mailin suojaus toimii laajennusmoduulina. Kun ESET Endpoint Antivirus on asennettu, tämä virustentorjunnan/ sisältävä työkalurivi lisätään Outlook Expressiin tai Windows Mailiin:

ESET Endpoint Antivirus – Kuvakkeen napsautus avaa ESET Endpoint Antivirus -ohjelman pääikkunan.

Tarkista viestit uudelleen – Voit käynnistää sähköpostin tarkistuksen manuaalisesti. Voit määrittää viestejä, jotka tarkistetaan, ja voit ottaa vastaanotettujen sähköpostien uudelleentarkistuksen käyttöön. Lisätietoja on kohdassa Sähköpostisovelluksen suojaus.

Tarkistustoiminnon asetukset – Tuo näyttöön Sähköpostisovelluksen suojauksen asetukset.

Käyttöliittymä

Mukauta ulkoasua – Työkalurivin ulkoasua voidaan mukauttaa sähköpostiohjelman mukaiseksi. Poista valinta, jos haluat mukauttaa erillisen sähköpostiohjelman parametrien näyttöä.

Näytä teksti – Näyttää kuvakkeiden kuvaukset.

Teksti oikealle – Asetusten kuvaukset siirretään alhaalta kuvakkeiden oikealle puolelle.

Suuret kuvakkeet – Näyttää valikon vaihtoehdoille suuret kuvakkeet.