Ohjelmakomponenttien päivitys

Ohjelmakomponenttien päivitys -osassa on ohjelmakomponenttien päivitykseen liittyviä asetuksia. Ohjelman käyttäytyminen voidaan määrittää tilanteessa, jossa uusi ohjelmakomponentin päivitys on saatavana.

Ohjelmakomponentin päivitys antaa käyttöön uusia ominaisuuksia tai muuttaa aiempien versioiden ominaisuuksia. Se voidaan suorittaa automaattisesti ilman käyttäjän toimenpiteitä tai voit ottaa ilmoitukset käyttöön. Kun ohjelmakomponentin päivitys on asennettu, tietokone on ehkä käynnistettävä uudelleen.

Voit valita kolme eri asetusta avattavasta Päivitystila-valikosta:

Kysy ennen päivitystä – Hallinnoimattomien päätelaitteiden oletusasetus. Tällöin sinun on joko hyväksyttävä tai hylättävä käytettävissä olevat ohjelmakomponenttipäivitykset.

Automaattinen päivitys – Ohjelmakomponenttien päivitykset ladataan ja asennetaan automaattisesti. Muista, että tietokone on ehkä käynnistettävä uudelleen.

Älä koskaan päivitä – Ohjelmakomponentteja ei päivitetä. Tämä asetus sopii palvelinasennuksiin, koska palvelimet voidaan useimmiten käynnistää uudelleen vain huollon aikana.

Oletusarvon mukaan ohjelmakomponenttien päivitykset ladataan ESETin repository-palvelimista. Suurissa tai offline-ympäristöissä liikenne voidaan jakaa siten, että ohjelmakomponenttitiedostojen sisäinen välimuistitallennus sallitaan.

hmtoggle_plus0 Määritä ohjelmakomponenttien päivityksen mukautettu palvelin

note

Sopivimmat asetukset vaihtelevat sen työaseman mukaan, johon asetukset vaikuttavat. Huomaa, että työasemien ja palvelimien välillä on eroja. Esimerkiksi palvelimen uudelleenkäynnistys automaattisesti ohjelmapäivityksen jälkeen voi aiheuttaa vakavia vahinkoja.