Laitehallinta

ESET Endpoint Antivirus mahdollistaa automaattisen laitehallinnan (CD/DVD/USB/...). Tämän moduulin kautta voit estää tai säätää laajennettuja suodattimia/lupia ja määrittää käyttäjän oikeudet laitteen käytölle ja työskentelylle. Tämä voi olla hyödyllistä, jos tietokoneen valvoja haluaa estää sellaisten laitteiden käytön, joissa on ei-toivottua sisältöä.

Tuetut ulkoiset laitteet:

Levytila (HDD-kiintolevy, siirrettävä USB-levy)

CD/DVD

USB tulostin

FireWire-tallennustila

Bluetooth-laite

Älykortin lukija

Kuvankäsittelylaite

Modeemi

LPT/COM portti

Kannettava laite

Kaikki laitetyypit

Laitehallinnan asetuksia voi muokata kohdassa Lisäasetukset (F5) > Laitehallinta.

Ota laitehallinta käyttöön kytkeminen päälle aktivoi Laitehallinta-toiminnon tuotteessa ESET Endpoint Antivirus. Tietokone pitää käynnistää uudelleen, jotta toiminto tulee voimaan. Kun laitehallinta on käytössä, Säännöt näkyy aktiivisena. Voit avata Sääntöeditori-ikkunan.

Jos koneeseen asetetaan laite, jonka estää jokin olemassa oleva sääntö, näkyviin tulee ilmoitusikkuna, eikä laitetta voi käyttää.