Hvornår skal konfigurationen af realtidsbeskyttelse ændres?

Realtidsbeskyttelse af filsystem er den vigtigste komponent til vedligeholdelse af et sikkert system. Vær forsigtig med at ændre dens parametre. Vi anbefaler, at du kun ændrer dens parametre i særlige tilfælde.

Efter installationen af ESET Endpoint Antivirus optimeres alle indstillinger til at yde den maksimale systemsikkerhed til brugerne. Hvis du vil gendanne standardindstillinger, skal du klikke på DEFAULT ud for de enkelte faner i vinduet (Avanceret opsætning > Registreringsprogram > Realtidsbeskyttelse af filsystem).