Computeren skal genstartes

Hvis slutpunktsmaskiner modtager den røde advarsel "Computeren skal genstartes", kan du deaktivere advarslerne, så de ikke vises.

Hvis du vil deaktivere advarslen "Computeren skal genstartes" eller "Det anbefales at genstarte computeren", skal du følge trinnene nedenfor:

1.Tryk på F5 for at få adgang til Avanceret opsætning, og udvid sektionen Advarsels- og meddelelsesfelter.

2.Klik på Rediger ud for Liste over interaktive advarsler. I sektionen Computer skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for Genstart computeren (påkrævet) og Genstart computeren (anbefales).

CONFIG_ALERT_INTERACTIVE_COMPUTER_RESTART

3.Klik på OK for at gemme dine ændringer i begge åbne vinduer.

4.Advarslerne vises ikke længere på slutpunktsmaskinen.

5.(valgfrit) Hvis du vil deaktivere programstatus i programmets hovedvindue i ESET Endpoint Antivirus, skal du åbne vinduet Programstatusser og fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for Computeren skal genstartes og Det anbefales, at du genstarter computeren.

CONFIG_APPLICATION_STATUS_COMPUTER_RESTART