Fejlfinding af netværksbeskyttelse

Fejlfindingsguiden hjælper dig med at løse problemer med forbindelsen, der skyldes ESET-firewallen. I rullemenuen skal du vælge en tidsperiode, hvor kommunikation har været blokeret. På en liste over senest blokeret kommunikation kan du se en oversigt over typen af program eller enhed, omdømme og samlet antal programmer og enheder, der har været blokeret i denne tidsperiode. Du kan finde flere oplysninger om blokeret kommunikation ved at klikke på Oplysninger. Det næste, du skal gøre, er at fjerne blokeringen af det program eller den enhed, som du oplever forbindelsesproblemer med.

Når du klikker på Fjern blokering, bliver tidligere blokeret kommunikation tilladt. Hvis du fortsætter med at have problemer med et program, eller din enhed ikke fungerer som forventet, skal du klikke på Programmet virker stadig ikke. Derefter bliver al kommunikation, der tidligere har været blokeret for denne enhed, tilladt. Hvis problemet fortsætter, skal du genstarte computeren.

Klik på Vis ændringer for at få vist regler, der er oprettet af guiden.

Klik på Fjern blokering af en anden for at foretage fejlfinding af kommunikationsproblemer med en anden enhed eller et andet program.