Logon til ESET Business Account

Kontoen for sikkerhedsadministratoren er en konto, der er oprettet på ESET Business Account-portalen med din e-mailadresse og adgangskode, som kan se alle brugergodkendelser. En konto for sikkerhedsadministration giver dig mulighed for at administrere flere licenser. Hvis du ikke har en konto for sikkerhedsadministration, kan du klikke på Opret konto. Derefter omdirigeres du til ESET Business Account-portalen, hvor du kan registrere dig med dine legitimationsoplysninger.

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du klikke på Jeg har glemt min adgangskode. Derefter omdirigeres du til ESET Business Account-portalen. Angiv din e-mailadresse, og klik på Log på for at bekræfte. Derefter modtager du en meddelelse med instruktioner i, hvordan du nulstiller din adgangskode.