Netværk

I sektionen Netværk kan du få hurtig adgang til følgende komponenter eller indstillinger i Avanceret opsætning:

Beskyttelse mod netværksangreb (IDS) – Analyserer indholdet af netværkstrafik og beskytter mod netværksangreb. Al trafik, der opfattes som skadelig, blokeres. ESET Endpoint Antivirus giver dig besked, når du opretter forbindelse til et ubeskyttet netværk eller et netværk med svag beskyttelse.

Botnet-beskyttelse – Opdager hurtigt og præcist malware på systemet. Hvis du vil deaktivere botnet-beskyttelse i en angivet periode, skal du klikke på MODULE_ENABLED (anbefales ikke).

Sortliste over midlertidige IP-adresser – Få vist en liste over IP-adresser, der er registreret som kilden til angreb og føjet til sortlisten, for at blokere forbindelser i et bestemt tidsrum. Du kan finde flere oplysninger ved at klikke på denne indstilling og trykke på F1.

Fejlfindingsguide – Hjælper dig med at løse problemer med forbindelsen, der skyldes ESET-firewallen. Du kan finde mere detaljerede oplysninger under Fejlfindingsguide.

PAGE_EPFW_MAIN_SETTINGS