Værktøjslinje til Outlook Express og Windows Mail

Beskyttelsen til Outlook Express og Windows Mail fungerer som et plug-in-modul. Når ESET Endpoint Antivirus er installeret, tilføjes denne værktøjslinje med antivirus/ beskyttelsesmuligheder til Outlook Express eller Windows Mail:

ESET Endpoint Antivirus – Klik på ikonet for at åbne hovedvinduet til ESET Endpoint Antivirus.

Scan meddelelser igen – Sætter dig i stand til at starte e-mailkontrol manuelt. Du kan angive meddelelser, som vil blive kontrolleret, og du kan aktivere genscanning af modtaget e-mail. Se Beskyttelse af e-mailklienter for at få flere oplysninger.

Scanneropsætning – Viser indstillingerne for opsætning af beskyttelse af e-mailklienter.

Brugerflade

Tilpas udseende – Udseendet på værktøjslinjen kan tilpasses for e-mailklienten. Fravælg indstillingen for at tilpasse udseendet uafhængigt af e-mail-programparametre.

Vis tekst – Viser beskrivelser af ikoner.

Tekst til højre – Beskrivelser af indstillinger flyttes fra bunden til højre side af ikoner.

Store ikoner – Viser store ikoner på menuindstillinger.