Opret ny liste over URL-adresser

I denne sektion kan du angive lister over URL-adresser/-masker, som skal blokeres, tillades eller udelades fra kontrol.

Når du opretter en ny liste, kan du konfigurere følgende indstillinger:

Adresselistetype – Der findes tre listetyper:

Udeladt fra kontrol – Der udføres ingen kontrol for skadelig kode på adresser på denne liste.

Blokeret – Brugeren har ikke tilladelse til at få adgang til adresser, der er angivet på denne liste.

Tilladt – Hvis din politik er konfigureret til at bruge denne funktion og værdien for jokertegnet (*) er føjet til denne liste, kan du åbne adresser på denne liste, selv om disse adresser også er angivet på den blokerede liste.

Listenavn – Angiv navnet på listen. Dette felt er utilgængeligt, hvis du redigerer én af de tre foruddefinerede lister redigeres.

Listebeskrivelse – Skriv en kort beskrivelse af listen (valgfrit). Dette felt vil være utilgængeligt, hvis du redigerer én af de tre foruddefinerede lister.

Liste aktiv vælg skyderen for at aktivere listen.

Giv besked, når den anvendes – vælg skyderen, hvis du ønsker at få besked, når denne liste anvendes til at evaluere et HTTP-site, du har besøgt. Der sendes f.eks. en besked, hvis et websted enten er blokeret eller tilladt, fordi det er inkluderet på listen over blokerede eller tilladte adresser. Beskeden viser navnet på den liste for den liste, der specificerer webstedet.

Alvorsgrad af logføring – Vælg Alvorsgrad af logføring fra rullemenuen. Poster med omfanget Advarsel kan indsamles af ESMC eller ESET PROTECT.

Kontrolelementer

Tilføj – Føj en ny URL-adresse til listen (angiv flere værdier med en separator).

Rediger – Ændrer eksisterende adresser på listen. Kan kun anvendes på adresser, der er oprettet med Tilføj.

Fjern – Sletter eksisterende adresser på listen. Kan kun anvendes på adresser, der er oprettet med Tilføj.

Importér – Importér en fil med URL-adresser (adskil værdier med et linjeskift, f.eks. *.txt ved hjælp af UTF-8-kodning).