Malwarescanninger

Sektionen Malware-scanninger kan åbnes via menuen Avanceret opsætning. Tryk på F5-tasten, klik på Registreringsprogram > Malware-scanninger, og angiv indstillinger for at vælge scanningsparametre. Denne sektion indeholder følgende indstillinger:

Valgt profil – Et specifikt sæt parametre, der bruges af on-demand-scanneren.
Hvis du vil oprette en ny profil, skal du klikke på Rediger ud for Liste over profiler. Du kan finde flere oplysninger under Scanningsprofiler.

On-demand-beskyttelse og beskyttelse via maskinel indlæring – Se Registreringsprogram (7.2 og nyere).

Scanningsmål – Hvis du kun vil scanne et bestemt mål, kan du klikke på Rediger ud for Scanningsmål og vælge en indstilling i rullemenuen eller vælge specifikke mål i mappens træstruktur. Du kan finde flere oplysninger under Scanningsmål.

ThreatSense-parametre – Denne sektion indeholder avancerede opsætningsindstillinger som f.eks. filtypenavne, du vil kontrollere, anvendte registreringsmetoder osv. Klik for at åbne en fane med avancerede scannerindstillinger.