E-mailadvarsler og meddelelser

Indstillingerne for denne funktionalitet findes under Avanceret opsætning under Web og e-mail > Beskyttelse af e-mailklienter > Advarsler og meddelelser.

Når en e-mail er blevet kontrolleret, kan der vedhæftes en meddelelse med scanningsresultatet til e-mailen. Du kan vælge Føj kodemeddelelser til modtaget og læst e-mail eller Føj kodemeddelelser til sendt e-mail. Vær opmærksom på, at kodemeddelelser i sjældne tilfælde kan være udeladt i problematiske HTML-meddelelser, eller hvis meddelelser er skabt af malware. Kodemeddelelserne kan føjes til modtagne og læste e-mails, sendte e-mails eller begge. De tilgængelige indstillinger er følgende:

Aldrig – Der tilføjes ingen kodemeddelelser overhovedet.

Når der foretages en registrering – Det er kun meddelelser, som indeholder skadelig software, der markeres som kontrolleret (standard).

Til alle mails, når de scannes – Programmet vedhæfter meddelelser til alle scannede e-mails.

Opdater emne for sendt mail – Deaktiver denne indstilling, hvis du ikke ønsker, at e-mailbeskyttelsen skal inkludere en virusadvarsel i emnet for en inficeret e-mail. Denne funktion tillader en simpel, emnebaseret filtrering af inficeret e-mail (hvis det understøttes af dit e-mailprogram). Det øger også troværdighedsniveauet for modtageren og, hvis der registreres en infiltration, giver det værdifulde oplysninger om trusselsniveauet for en given e-mail eller afsender.

Tekst, der skal føjes til emnet i den registrerede e-mail – Rediger denne skabelon, hvis du vil ændre formatet for emnepræfikset for en inficeret e-mail. Denne funktion erstatter meddelelsesemnet "Hej" for følgende format: "[registrering %DETECTIONNAME%] Hej". Variablen %DETECTIONNAME% repræsenterer registreringen.