Enhedskontrol

ESET Endpoint Antivirus indeholder automatisk kontrol af enhed (CD/DVD/USB/...). Dette modul tillader dig at blokere eller justere udvidede filtre/tilladelser og definere en brugers mulighed for at få adgang til og arbejde med en given enhed. Det kan være nyttigt, hvis computeradministratoren ønsker at forhindre brug af enheder, der har uønsket indhold.

Understøttede eksterne enheder:

Disklager (HDD, flytbar USB-disk)

CD/DVD

USB printer

FireWire-lager

Bluetooth-enhed

Smart Card-læser

Billedbehandlingsenhed

Modem

LPT/COM port

Bærbar enhed

Alle enhedstyper

Opsætningsmuligheder for enhedskontrol kan ændres under Avanceret opsætning (F5) > Enhedskontrol.

Hvis du markerer afkrydsningsfeltet ud for Aktivér enhedskontrol, aktiveres funktionen Enhedskontrol i ESET Endpoint Antivirus. Du skal genstarte computeren, for at ændringen kan træde i kraft. Når Enhedskontrol er aktiveret, bliver Regler aktiv, så du kan åbne vinduet Regeleditor.

Hvis der indsættes en enhed, der er blokeret af en eksisterende regel, vises der et vindue med en meddelelse, og du får ikke adgang til enheden.