Avancerede indstillinger for registreringsprogram

Anti-Stealth-teknologi er et avanceret system til registrering af farlige programmer, f.eks. rodsæt, som kan holde sig skjult for operativsystemet. Det betyder, at det ikke er muligt at registrere dem ved hjælp af almindelige testteknikker.

Aktivér avanceret scanning via AMSI – Værktøjet Microsoft Antimalware Scan Interface, der giver programudviklere mulighed for at udvikle nyt forsvar mod malware (kun Windows 10).