Advarsels- og meddelelsesfelter

important

Søger du efter oplysninger om almindelige advarsler og meddelelser?

Der blev fundet en trussel

Adressen er blokeret

Produkt ikke aktiveret

Der er en tilgængelig opdatering

Opdateringsoplysninger er ikke konsistente.

Fejlfinding af meddelelsen "Modulerne blev ikke opdateret"

'Filen er beskadiget' eller 'Filen blev ikke omdøbt'

Webstedscertifikatet er tilbagekaldt

En netværkstrussel er blokeret

I sektionen Advarsels- og meddelelsesfelter under Brugerflade kan du konfigurere, hvordan registreringer håndteres af ESET Endpoint Antivirus i de tilfælde, hvor brugeren skal træffe en beslutning (f.eks. potentielle phishingwebsteder).

CONFIG_ALERT

Interaktive advarsler

Der vises interaktive advarselsvinduer, hvis der bliver fundet registreringer, eller hvis der kræves indgriben fra brugeren.

Vis interaktive advarsler

ESET Endpoint Antivirus version 7.2 og nyere:

For ikke-administrerede brugere anbefaler vi, at denne indstilling forbliver som standard (aktiveret).

For administrerede brugere skal denne indstilling forblive aktiveret, og der skal vælges en foruddefineret handling for brugere under Liste over interaktive advarsler.

Hvis du deaktiverer Vis interaktive advarsler, skjules alle advarselsvinduer og dialogbokse i browseren. Der vælges automatisk en foruddefineret standardhandling (f.eks. blokeres "muligt phishingwebsted").

ESET Endpoint Antivirus version 7.1 og ældre:

Navnet på denne indstilling er Vis advarsler, og det er ikke muligt at tilpasse foruddefinerede handlinger for specifikke interaktive advarselsvinduer.

Skrivebordsmeddelelser

Meddelelser på skrivebordet og ballontip er kun oplysende og kræver ingen brugerindgriben. Sektionen Skrivebordsmeddelelser er flyttet til Værktøjer > Meddelelser i Avanceret opsætning (version 7.1 og nyere).

Meddelelsesfelter

Vælg indstillingen Luk automatisk meddelelsesfelter for at lukke pop op-vinduerne automatisk efter et bestemt tidsrum. Hvis de ikke lukkes manuelt, lukkes advarselsvinduerne automatisk, efter det angivne tidsrum er gået.

Bekræftelsesmeddelelser – Viser dig en liste over bekræftelsesmeddelelser, som du kan vælge at få vist eller ej.