Skift installationsmappe (.exe)

Når du har valgt din indstilling for registrering af potentielt uønskede programmer og har klikket på Skift installationsmappe, bliver du bedt om at vælge en placering til installationsmappen for ESET Endpoint Antivirus. Som standard installeres programmer i følgende bibliotek:

C:\Program Files\ESET\ESET Security\

Du kan angive en placering til programmoduler og data. De installeres som standard i følgende biblioteker:

C:\Program Files\ESET\ESET Security\Modules\
C:\ProgramData\ESET\ESET Security\

Klik på Gennemse for at ændre disse placeringer (anbefales ikke).

CUSTOM_1

Klik på Fortsæt og derefter på Installer for at starte installationen.