Tarkistuksen lisäasetukset

Tässä ikkunassa voit määrittää ajoitetun tietokoneen tarkistustehtävän lisäasetukset. Voit asettaa alasvetovalikosta toiminnon suoritettavaksi automaattisesti tarkistuksen loppumisen jälkeen:

Sammuta – Tietokone sammuu, kun tarkistus on valmis.

Käynnistä uudelleen – Sulkee kaikki avoimet ohjelmat ja käynnistää tietokoneen uudelleen, kun tarkistus on valmis.

Lepotila – Tallentaa istuntosi ja asettaa tietokoneen virtaa säästävään tilaan, jotta voit jatkaa töitäsi nopeasti.

Horrostila – Ottaa kaikki ohjelmat, jotka käyttävät järjestelmämuistia ja siirtää ne erityiseen tiedostoon kovalevylläsi. Tietokoneesi sammuu, mutta palaa aikaisempaan tilaansa seuraavalla kerralla, kun käynnistät sen.

Ei toimenpidettä – Kun tarkistus on valmis, toimenpiteitä ei suoriteta.

note

Huomautus

Huomaathan, että lepotilassa oleva tietokone on silti toimiva tietokone. Sen perustoiminnot ovat silti käytössä ja se käyttää sähköä, kun tietokoneesi toimii akkuvirralla. Voit pidentää akun kestoa käyttämällä Horrostilaa esimerkiksi kun olet matkalla.

Kiellä muilta kuin etuoikeuskäyttäjiltä mahdollisuus lopettaa tarkistuksenjälkeiset toimenpiteet valitsemalla Käyttäjä ei voi peruuttaa toimintoa.

Valitse vaihtoehto Käyttäjä voi keskeyttää tarkistuksen (minuutin) ajaksi, jos haluat, että rajoitettu käyttäjä voi keskeyttää tietokoneen tarkistuksen tietyksi ajaksi.

Katso myös Tarkistuksen eteneminen -luku.