Ohitetut IP-osoitteet

Tässä luettelossa olevat IP-osoitteet ohitetaan protokollasisältösuodatuksesta. HTTP-/POP3-/IMAP-yhteyksiä valituista osoitteesta/valittuihin osoitteisiin ei tarkisteta uhkien varalta. Suosittelemme tämän vaihtoehdon käyttämistä vain tunnetusti luotettavien osoitteiden kohdalla.

Lisää – tämän avulla voidaan lisätä sen etäpisteen IP-osoite tai -osoitteet, osoitealue tai aliverkko, johon sääntöä sovelletaan.

Muokkaa – Muokkaa valittuja luettelomerkintöjä.

Poista – Poistaa valitut merkinnät luettelosta.

CONFIG_EPFW_CONTENT_ADDR_EXCL