ESET Endpoint Antivirus 6

ESET Endpoint Antivirus 6 predstavlja novi pristup potpuno integriranoj zaštiti računala. Najnovija verzija sustava za skeniranje ThreatSense® brzo i precizno čuva sigurnost vašeg računala. Rezultat je pametan sustav koji neprekidno vodi računa o napadima i zlonamjernom softveru koji bi mogao ugroziti vaše računalo.

ESET Endpoint Antivirus 6 potpuno je sigurnosno rješenje nastalo dugoročnim nastojanjima da se maksimalna zaštita kombinira s minimalnim utjecajem na sustav. Napredne tehnologije koje se temelje na umjetnoj inteligenciji mogu proaktivno eliminirati infiltraciju virusima, spywareom, trojanskim softverom, crvima, adwareom, rootkitima i drugim internetskim napadima, pri čemu nema negativnog utjecaja na rad vašeg sustava i računala.

Program ESET Endpoint Antivirus 6 prvenstveno je osmišljen za korištenje na radnim stanicama u malim tvrtkama. Upotreba programa ESET Endpoint Antivirus s programom ESET Remote Administrator u korporativnom okruženju omogućuje vam jednostavno upravljanje klijentskim radnim stanicama, primjenu smjernica i pravila, nadzor otkrivanja i daljinsko konfiguriranje klijenata s bilo kojeg umreženog računala.