Snabbkorrigeringar för säkerhet och stabilitet

Uppdateringar av ESET Endpoint Antivirus är en nödvändig del av att upprätthålla fullständigt skydd mot skadlig kod. Varje ny version av ESET Endpoint Antivirus innehåller många förbättringar och buggfixar. Vi rekommenderar starkt regelbunden uppdatering av ESET Endpoint Antivirus för att undvika säkerhetsproblem och hot. ESET Endpoint Antivirus passar in i en viss fas av produktlivscykeln som alla andra ESET-produkter.

note

Läs mer om:

Livscykelpolicy (företagsprodukter)
Produktuppdateringar
Snabbkorrigeringar för säkerhet och stabilitet

important

Automatiska uppdateringar garanterar maximal säkerhet och stabilitet för produkten. Du kan inte inaktivera säkerhets- och stabilitetsuppdateringar.