Avancerad installation (.msi)

Med avancerad installation kan du anpassa installationsparametrar som inte är tillgängliga när du utför en vanlig installation.

1. Du kan ändra installationsmapp under installationen. Välj en plats för ESET Endpoint Antivirus-installationen. Som standard installeras programmet i följande katalog:

C:\Program Files\ESET\ESET Security\

Du kan ange en plats för programmoduler och -data. Som standard installeras de i följande kataloger:

C:\Program Files\ESET\ESET Security\Modules\
C:\ProgramData\ESET\ESET Security\

Klicka på Bläddra för att byta dessa platser (rekommenderas inte).

1. Välj vilka produktkomponenter som ska installeras. Du kan välja vad du föredrar för genomsökningen av datorn och alla tillgängliga skydd. Komponenten Uppdateringsspegling kan användas för att uppdatera andra datorer i nätverket. Fjärrövervakning och fjärrhantering (RMM) är processen för att övervaka och styra programsystem med hjälp av en lokalt installerad agent som är åtkomlig av en hanteringstjänstleverantör.
  1. Klicka på Installera för att starta installationsprocessen.