Felsäkert läge

Om det grafiska gränssnittet i ESET Endpoint Antivirus startas i felsäkert läge visas ett dialogfönster som anger att programmet körs i säkert läge. Eftersom alla program har en begränsad funktionalitet i felsäkert läge går det inte att öppna det grafiska gränssnittet för ESET Endpoint Antivirus på samma sätt som i standardläget.

Du kan köra en genomsökning av datorn i fönstret som visas. Om du vill genomsöka datorn efter skadlig kod anger du alternativet Ja.

Om du gör detta startas en genomsökning i ett separat fönster med samma parametrar som datorns standardgenomsökningsprofil när ESET Endpoint Antivirus installerades.

Ange alternativet Nej om du vill stänga dialogfönstret. ESET Endpoint Antivirus utför ingen åtgärd.