Tidsplatser

Tidsperioder kan skapas och sedan tilldelas till regler för Enhetskontroll. Inställningen för tidsplatser finns i Avancerade inställningar > Verktyg. Med den går det att ange vanligen använda tidsplatser (till exempel arbetstid, helg och så vidare) och enkelt återanvända dem utan att behöva omdefiniera tidsintervallen för varje regel. Tidsplatser kan användas för alla relevanta regeltyper som har stöd för tidsbaserad kontroll.

CONFIG_TIMESLOTS

Så här skapar du en tidsplats:

1. Klicka på Redigera > Lägg till.
  2. Ge tidsplatsen ett namn och en beskrivning och klicka på Lägg till.
  3. Ange dag och start-/sluttid för tidsplatsen eller välj Hela dagen.
  4. Bekräfta genom att klicka på OK.

En enskild tidsplats kan anges med ett eller flera tidsintervall baserat på dagar och tider. När tidsplatsen skapas visas den i listrutan Använd under i fönstret för redigeraren av enhetskontrollregler.