Intervall för licenskontroll

ESET Endpoint Antivirus behöver ansluta till ESET-licensservrarna automatiskt. Du kan begränsa antalet anslutningar till ESET-licensservern i Avancerade inställningar > Verktyg > Licens. Som standard är Intervallkontroll inställt på Automatisk och anslutningen upprättas några gånger i timmen. Vid ökad nätverkstrafik kan inställningen ska du ändra Intervallkontroll till Begränsad för att minska överbelastning. När Begränsad har valts kontrollerar ESET Endpoint Antivirus endast licensservern en gång om dagen eller när datorn startas om.

important

Om Kontrollintervall är inställt på Begränsat kan alla licensrelaterade ändringar som görs via ESET PROTECT HUB/ESET MSP Administrator ta upp till en dag att verkställas i ESET Endpoint Antivirus-inställningarna.