Undantag

Brute force-exkluderingar kan användas för att undanta brute force-detektering för vissa villkor. Dessa exkluderingar skapas från ESET PROTECT On-Prem baserat på brute force-detektering.

Kolumner

• Detektering – Detekteringstyp.
  • Program – välj filsökvägen för ett undantaget program genom att klicka på ... (till exempel C:\Program Files\Firefox\Firefox.exe). Ange INTE programmets namn.
  • Fjärr-IP – en lista över IPv4- eller IPv6-fjärradresser/-områden/-undernät. Flera adresser måste avgränsas med ett kommatecken.

Hantera exkluderingar

Exkluderingarna visas om en administratör skapar brute force-exkluderingar i ESET PROTECT On-Prem Web Console. Exkluderingar kan endast innehålla tillåtande regler och utvärderas före IDS-regler.