Programstatusar

Om du vill konfigurera vilka programstatusar som ska visas (till exempel när du pausar skydd mot virus och spionprogram eller aktiverar presentationsläge), så öppnar du Avancerade inställningar > Meddelanden och klickar på Redigera bredvid Programstatusar.

En programstatus visas även om produkten inte är aktiverad eller om licensen gått ut. Inställningen kan ändras via policyerna för ESET PROTECT On-Prem.

CONFIG_APPLICATION_STATUS