Status för programsupport

ESET Endpoint Antivirus kan visa automatiska meddelanden eller varningar för att informera dig om kommande ändringar av status för programsupport eller tillgängliga programuppdateringar på flera ställen i programmets huvudfönster.

note

Läs mer om:

Tabellen nedan visar några exempel på produktstatus och meddelanden med åtgärder baserade på kategorier:

Kategori

Meddelande- eller varningsfönster

Uppdatera sida

Hjälp och support-sida

Ny funktion- eller serviceuppdatering tillgänglig

note Ny version tillgänglig

En uppdatering med viktiga serviceåtgärder som krävs för ESET Endpoint Antivirus finns tillgänglig. Uppdatera nu för att säkerställa att du har det senaste skyddet.

Åtgärd: Läs mer

note En ny version av ESET Endpoint Antivirus finns tillgänglig

En ny version av ESET Endpoint Antivirus finns tillgänglig

Åtgärder: Uppdatera nu/Aktivera automatiska uppdateringar

note En ny version av ESET Endpoint Antivirus finns tillgänglig. Uppdatera nu för att få den senaste versionen med nya funktioner och förbättringar.

Stöds till: åååå/mm/dd

note En underhållsuppdatering finns tillgänglig

En ny version av ESET Endpoint Antivirus finns tillgänglig. Uppdatera nu för att få den senaste versionen med nya funktioner och förbättringar.

Åtgärd: Läs mer

icon_details_hover En underhållsuppdatering för ESET Endpoint Antivirus finns tillgänglig

Installerat versionsnummer

Stöds till: åååå/mm/dd

Åtgärd: Läs mer

note En uppdatering med viktiga serviceåtgärder som krävs för ESET Endpoint Antivirus finns tillgänglig. Uppdatera nu för att säkerställa att du har det senaste skyddet.

Stöds till: åååå/mm/dd

important Omstart av enhet rekommenderas

En uppdatering med viktiga serviceåtgärder som krävs för ESET Endpoint Antivirus finns tillgänglig. Uppdatera nu för att säkerställa att du har det senaste skyddet.

Åtgärd: Läs mer

Stöds till: åååå/mm/dd

warning En viktig underhållsuppdatering finns tillgänglig

En uppdatering med viktiga serviceåtgärder som krävs för ESET Endpoint Antivirus finns tillgänglig. Uppdatera nu för att säkerställa att du har det senaste skyddet.

Åtgärd: Läs mer

warning En viktig underhållsuppdatering för ESET Endpoint Antivirus finns tillgänglig

Installerat versionsnummer

Stöds till: åååå/mm/dd

Åtgärd: Läs mer

warning En uppdatering med kritiska serviceåtgärder som krävs för ESET Endpoint Antivirus finns tillgänglig. Uppdatera nu för att säkerställa att du har det senaste skyddet.

Stöds till: åååå/mm/dd

warning Omstart av enhet krävs

En uppdatering till versionsnumret har hämtats med viktiga service- och stabilitetsåtgärder som krävs för ESET Endpoint Antivirus. Uppdatera nu för att säkerställa att du har det senaste skyddet.

Åtgärd: Läs mer

Stöds till: åååå/mm/dd

Stöd som upphör att gälla för program

important Stödet för den installerade programversionen kommer att upphöra åååå/mm/dd, vilket innebär att din enhet snart kommer att förlora sitt skydd. Uppdatera nu för att hålla dig skyddad.

Åtgärd: Uppdatera nu

important Installerat versionsnummer/Stöds till: mm/dd/yyyy

Åtgärder: Uppdatera nu/Aktivera automatiska uppdateringar

important Stödet för den installerade versionen av ESET Endpoint Antivirus kommer snart att upphöra, vilket innebär att datorn inte längre kommer att vara skyddad. Uppdatera nu för att hålla dig skyddad.

Stöds till: åååå/mm/dd

important ESET:s utökade support för den installerade programversionen kommer att upphöra åååå/mm/dd, vilket innebär att din enhet snart förlorar sitt skydd. Uppdatera nu för att hålla dig skyddad.

Åtgärd: Uppdatera nu

important Installerat versionsnummer/Stöds till: mm/dd/yyyy

Åtgärder: Uppdatera nu/Aktivera automatiska uppdateringar

important ESET:s utökade support för den installerade versionen av ESET Endpoint Antivirus kommer snart att upphöra, vilket innebär att enheten inte längre kommer att vara skyddad. Uppdatera nu för att hålla dig skyddad.

Stöds till: åååå/mm/dd

important Stödet för den installerade programversionen upphör åååå/mm/dd och nyare programversioner stöder inte din operativsystemversion. Uppgradera ditt operativsystem för att få den senaste programuppdateringen och se till att din enhet förblir skyddad.

Åtgärder: Läs mer

important Installerat versionsnummer

Stöds till: åååå/mm/dd

Åtgärd: Läs mer

important Stödet för den installerade versionen av ESET Endpoint Antivirus kommer snart att upphöra, vilket innebär att datorn inte längre kommer att vara skyddad. Uppdatera nu för att hålla dig skyddad.

Stöds till: åååå/mm/dd

important ESET:s utökade support för den installerade programversionen kommer snart att upphöra

Stödet för den installerade programversionen upphör åååå/mm/dd. Uppgradera ditt operativsystem för att få den senaste programuppdateringen och se till att din enhet förblir skyddad.

Åtgärd: Läs mer

important ESET:s utökade support för den installerade versionen av ESET Endpoint Antivirus kommer snart att upphöra

Installerat versionsnummer

Stöds till: åååå/mm/dd

Åtgärder: Läs mer

important ESET:s utökade support för den installerade versionen av ESET Endpoint Antivirus kommer snart att upphöra, vilket innebär att enheten inte längre kommer att vara skyddad. Uppdatera nu för att hålla dig skyddad.

Stöds till: åååå/mm/dd

Programversionen stöds inte längre

warning Den installerade programversionen stöds inte längre

Stödet för den programversion som du har installerad har upphört, vilket innebär att din enhet kan sakna skydd. Uppdatera nu för att få skydd.

Åtgärd: Uppdatera nu

warning Den installerade versionen av ESET Endpoint Antivirus stöds inte längre

Installerat versionsnummer/Stöds till: mm/dd/yyyy

Åtgärder: Uppdatera nu/Aktivera automatiska uppdateringar

warning Stöds till: mm/dd/åååå

warning Den installerade programversionen stöds inte längre

Stödet för den installerade programversionen har upphört och nyare programversioner stöder inte din operativsystemversion. Datorn är inte skyddad. Uppgradera ditt operativsystem för att få den senaste programuppdateringen och skaffa skydd.

Åtgärd: Läs mer

warning Den installerade versionen av ESET Endpoint Antivirus stöds inte längre

Installerat versionsnummer

Stöds till: åååå/mm/dd

Åtgärd: Läs mer

warning Stödet för den installerade versionen av ESET Endpoint Antivirus har upphört, vilket innebär att din dator inte längre har något skydd. Uppdatera nu för att få skydd.

Stöds till: åååå/mm/dd

Uppdatering av operativsystemet krävs

important Stödet för den installerade programversionen har upphört och nyare programversioner stöder inte din operativsystemversion. Datorn är inte skyddad. Uppgradera ditt operativsystem för att få den senaste programuppdateringen och se till att din enhet förblir skyddad.

Åtgärd: Läs mer

example ESET Endpoint Antivirus

Installerat versionsnummer

Stöds till: åååå/mm/dd

note

Kunder som beställer ESET:s utökade support för den berörda programversionen kommer att se den vanliga gula programstatusen Supporten för den installerade programversionen upphör strax före slutdatumet för dess livslängd. Efter det här datumet visar produkten att den stöds (grön programstatus) och senare, när den utökade-supporten snart upphör, visas den gula programstatusen igen tillsammans med meddelandet ESET:s utökade support för den installerade programversionen upphör snart.