Nieuwe functies

Wat is er nieuw in ESET Endpoint Antivirus versie 11

Beheer van beveiligingsproblemen en patches

Functie die beschikbaar is in ESET PROTECT en die regelmatig een werkstation scant om geïnstalleerde software te detecteren die kwetsbaar is voor beveiligingsrisico's. Patchbeheer controleert of de beschikbare ruimte overeenkomt voordat de download wordt gestart (standaard en minimale waarde is 2 GB) en helpt deze risico's te verhelpen door middel van geautomatiseerde software-updates, waardoor de apparaten beter beveiligd blijven.

Statussen voor einde levensduur van apparaten

In deze versie van ESET Endpoint Antivirus kunnen verschillende statussen van toepassingsondersteuning worden weergegeven. U kunt communicatie over de statussen van toepassingsondersteuning instellen in Meldingen.

Diverse bugfixes en prestatieverbeteringen