Hva er nytt?

Hva er nytt i ESET Endpoint Antivirus versjon 11

Administrering av sårbarheter og oppdateringer

Funksjon tilgjengelig i ESET PROTECT som regelmessig skanner en arbeidsstasjon for å oppdage installert programvare som kan være sårbar for sikkerhetsrisikoer. Oppdateringsadministrasjon kontrollerer om den tilgjengelige plassen samsvarer før nedlastingen starter (standard og minimal verdi er 2 GB), og bidrar til å avhjelpe disse risikoene gjennom automatiserte programvareoppdateringer, slik at enhetene blir sikrere.

Produktstatuser ved slutt av levetid

ESET Endpoint Antivirus i denne versjonen kan vise ulike Programstøttestatuser. Du kan konfigurere kommunikasjon for programstøttestatus i Varsler.

Diverse feilrettinger og ytelsesforbedringer