Importer og eksporter innstillinger

Du kan importere eller eksportere en tilpasset .xml-konfigurasjonsfil for ESET Endpoint Antivirus fra menyen Oppsett.

note

Illustrerte instruksjoner

Se Importer eller eksporter konfigurasjonsinnstillinger for ESET med en .xml-fil for illustrerte instruksjoner som er tilgjengelige på engelsk og flere andre språk.

Import og eksport av konfigurasjonsfiler er nyttig hvis du må sikkerhetskopiere den gjeldende konfigurasjonen til ESET Endpoint Antivirus for bruk på et senere tidspunkt. Alternativet for eksportinnstillinger er også praktisk når du vil din foretrukne konfigurasjon på flere systemer. Du kan importere en .xml-fil for å overføre disse innstillingene.

Hvis du vil importere en konfigurasjon, går du til hovedprogramvinduet, klikker på Oppsett > Importer/eksporter innstillinger og velger Importer innstillinger. Skriv inn konfigurasjonsfilnavnet eller klikk på ...-knappen for å bla gjennom etter konfigurasjonsfilen du vil importere.

Hvis du vil importere en konfigurasjon, går du til hovedprogramvinduet, klikker på Oppsett > Importer/eksporter innstillinger. Velg Eksporter innstillinger og skriv inn den fullstendige filbanen med navnet. Klikk på for å bla til plasseringen på datamaskinen hvor du vil lagre konfigurasjonsfilen.

note

Hvis du ikke har tilstrekkelige rettigheter til å skrive den eksporterte filen til den spesifiserte mappen, kan du bli møtt med en feilmelding.

IMPORTEXPORT_CONFIG