Dokumentbeskyttelse

Dokumentbeskyttelsen skanner Microsoft Office-dokumenter før de åpnes, samt filer som lastes ned automatisk fra Internet Explorer, f.eks. Microsoft ActiveX-elementer. Dokumentbeskyttelse gir et lag med beskyttelse i tillegg til Sanntidsbeskyttelse av filsystemet og kan deaktiveres for å forbedre ytelsen til systemer som ikke eksponeres for et høyt volum Microsoft Office-dokumenter.

For å aktivere dokumentbeskyttelse åpner du Avanserte oppsett > Deteksjonsmotor > Skanninger etter skadelig programvare > Dokumentbeskyttelse og klikker på bryteren ved siden av Aktiver dokumentbeskyttelse.

ThreatSense – Alternativer for avanserte oppsett, som filtyper du vil kontrollere og deteksjonsmetoder som brukes. Se ThreatSense for mer informasjon.

note

Denne funksjonen er aktivert av programmer som bruker Microsoft Antivirus API (for eksempel, Microsoft Office 2000 og nyere, eller Microsoft Internet Explorer 5.0 og nyere).