Innføring i ESET PROTECT

ESET PROTECT lar deg administrere ESET-produkter på arbeidsstasjoner og servere i et nettverksmiljø fra ett sentralt sted uten krav om en fysisk eller virtuell server, som for ESET PROTECT On-Prem eller . Ved bruk av (ESET PROTECT-webkonsollen) kan du distribuere ESET-løsninger, administrere oppgaver, håndheve sikkerhetsretningslinjer, overvåke systemstatus og reagere raskt på problemer eller trusler på eksterne datamaskiner.

ESET PROTECT består av følgende komponenter:

• ESET PROTECT Eksempel – Den håndterer kommunikasjon med agenter og samler og lagrer programdata i databasen.
  • ESET PROTECT Webkonsoll - er primærgrensesnittet som lar deg administrere klientdatamaskiner i ditt miljø. Den viser en statusoversikt over klienter på nettverket ditt og lar deg distribuere ESET-løsninger til uadministrerte datamaskiner eksternt. Du kan bruke ESET PROTECT fra hvilket som helst sted eller enhet med internettforbindelse.
  • ESET Management-agenten – -agenten tilrettelegger for kommunikasjon mellom ESET PROTECT og klientmaskiner. Agenten må installeres på klientdatamaskinen for å etablere kommunikasjon mellom denne og ESET PROTECT. Fordi den er plassert på klientdatamaskinen og kan lagre flere sikkerhetsscenarier, reduserer bruken av ESET Management-agenten reaksjonstiden ved nye deteksjoner. Ved hjelp av ESET PROTECT Web Console kan du distribuere ESET Management-agenten til ustyrte datamaskiner. Du kan også manuelt installere ESET Management-agenten på klientmaskiner om nødvendig.
  • ESET Bridge - Er en tjeneste som kan brukes i kombinasjon med ESET PROTECT for å:
    • Distribuere oppdateringer til klientmaskiner og installasjonspakker til ESET Management Agenten.
    • Videresend kommunikasjon fra ESET Management-agenter til ESET PROTECT.
  • Sårbarhets- og oppdateringsadministrasjon– funksjonen er tilgjengelig i ESET PROTECT som regelmessig skanner en arbeidsstasjon for å oppdage installert programvare som kan være sårbar for sikkerhetsrisikoer. Oppdateringsadministrasjon bidrar til å avhjelpe disse risikoene gjennom automatiserte programvareoppdateringer, slik at enhetene blir sikrere.

note

For mer informasjon, se ESET PROTECT Online hjelp.