Uudet ominaisuudet

ESET Endpoint Antivirus:n version 11 uudet ominaisuudet

Haavoittuvuuden ja korjausten hallinta

ESET PROTECT:ssa käytettävissä oleva ominaisuus, joka tarkistaa työaseman säännöllisesti havaitakseen asennetut ohjelmistot, jotka voivat olla alttiita tietoturvariskeille. Korjausten hallinta tarkistaa ennen lataamisen aloittamista, vastaako käytettävissä oleva tila vaatimuksia (oletus- ja vähimmäisarvo on 2 Gt), ja auttaa parantamaan laitteiden suojausta korjaamalla nämä riskit automaattisten ohjelmistopäivitysten avulla.

Tuotteen Tuen päättyminen -tilat

ESET Endpoint Antivirus voi näyttää tässä versiossa erilaisia sovellustuen tiloja. Voit määrittää sovellustuen tilailmoitukset Ilmoitukset-kohdassa.

Erilaisia virheenkorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn