ESET PROTECT HUB -tili

ESET PROTECT HUB on keskitetty yhdyskäytävä yhtenäiseen ESET PROTECT On-Prem -suojausalustaan. Se mahdollistaa keskitetyn identiteettien, tilausten ja käyttäjien hallinnan kaikissa ESET-alustamoduuleissa. ESET PROTECT HUB:n avulla voit:

• tarkastella suojaustilausten yleiskatsausta
  • tarkastella tilattujen palveluiden käyttöä ja tiloja
  • kohdentaa ja hallita yksittäisten ESET-alustojen käyttöoikeuksia
  • käyttää kertakirjautumista kaikissa linkitetyissä ESET-alustoissa.

Voit käyttää tätä aktivointivaihtoehtoa aktivoidaksesi ESET Endpoint Antivirus:n myös vanhemmilla käyttöoikeuksien hallintatyökaluilla: ESET Business Account tai ESET MSP Administrator.

Voit luoda ESET PROTECT HUB -tilin ja kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.

Jos olet unohtanut salasanasi, napsauta Unohdin salasanani, niin sinut ohjataan ESET PROTECT HUBiin. Anna sähköpostiosoitteesi ja vahvista napsauttamalla Kirjaudu sisään. Seuraavaksi saat viestin, jossa on ohjeet salasanasi uudelleen asettamiseksi.