Suojauksen tila

Suojauksen tila -ikkuna näyttää tietoja tietokoneen nykyisestä suojauksesta ja viimeisimmästä päivityksestä. Vihreä Paras mahdollinen suojaus -tila ilmaisee, että järjestelmä on suojattu mahdollisimman tarkasti.

Suojauksen tila-ikkunassa näkyyilmoituksia ja yksityiskohtaisia tietoja sekä suositeltyja ratkaisuja, joilla voit parantaa ESET Endpoint Antivirus -tuotteen suojausta, ottaa käyttöön lisäominaisuuksia tai varmistaa parhaan mahdollisen suojauksen.

PAGE_HOME

MONITOR_GREENVihreä kuvake ja vihreä Olet suojattu -tila ilmaisevat, että järjestelmä on suojattu mahdollisimman tarkasti.

Mitä tehdä, jos ohjelma ei toimi oikein?

Kaikkien täysin oikein toimivien ohjelmamoduulien vieressä näkyy vihreä valintamerkki. Jos moduulille on tehtävä jotakin, näkyvissä on punainen huutomerkki tai oranssi ilmoituskuvake. Ikkunan yläosassa näkyy lisätietoja moduulista, kuten suositus sen kaikkien toimintojen palauttamisesta. Jos haluat muuttaa moduulin tilaa, valitse päävalikosta Asetukset ja sitten haluamasi moduuli.

PAGE_STATUS_02

MONITOR_RED Punainen huutomerkkikuvake (!) ilmaisee, että tietokoneesi parasta mahdollista suojausta ei ole varmistettu. Tällainen ilmoitus voidaan antaa seuraavissa tilanteissa:

• Virustentorjunta ja vakoiluohjelmasuojaus on keskeytetty – Valitse Käynnistä kaikki virustentorjunta- ja vakoiluohjelmasuojausmoduulit, jotta virustentorjunta ja vakoiluohjelmasuojaus otetaan uudelleen käyttöön. Valinnan voi tehdä Suojaustila-ruudussa tai ohjelman pääikkunassa olevan Asetukset-ruudun kohdassa Ota virustentorjunta ja vakoiluohjelmasuojaus käyttöön.
  • Virustentorjunta ei toimi – Virustarkistuksen käynnistys epäonnistui. Suurin osa tuotteen ESET Endpoint Antivirus moduuleista ei toimi oikein.
  • Tietojenkalastelusuojaus ei toimi – Tämä toiminto ei toimi, koska muut tarvittavat ohjelmamoduulit eivät ole aktiivisia.
  • Tunnistusohjelma vanhentunut – Tämä virhe tulee näkyviin, jos tunnistusohjelman (aiemmin virusmääritystietokannan) päivittäminen on epäonnistunut useita kertoja. Suosittelemme tarkistamaan päivitysasetukset. Tämän virheen yleisin syy on väärin kirjoitetut todennustiedot tai väärin määritetyt yhteysasetukset.
  • Tuotetta ei ole aktivoitu tai Käyttöoikeutesi on vanhentunut – Tämä ongelma ilmaistaan punaisella suojaustilan kuvakkeella. Ohjelmaa ei voi päivittää käyttöoikeuden umpeuduttua. Uusi käyttöoikeus hälytysikkunan ohjeiden mukaisesti.
  • HIPS (Host Intrusion Prevention System) on poistettu käytöstä – Tämä ongelma ilmenee, kun HIPS on poistettu käytöstä. Tietokonetta ei ole suojattu joiltakin uhkatyypeiltä, ja suojaus on otettava käyttöön heti valitsemalla Ota HIPS käyttöön -vaihtoehto.
  • Ei ajoitettu säännöllisiä päivityksiä – ESET Endpoint Antivirus ei tarkista tärkeitä päivityksiä eikä saa niitä, ellet ajoita päivitystehtävää.
  • Verkon käyttö estetty – Tulee näkyviin, kun tämän työaseman Eristä tietokone verkosta -asiakasohjelmatehtävä kohteesta ESET PROTECT On-Prem käynnistetään. Saat lisätietoja järjestelmänvalvojalta.
  • Reaaliaikainen tiedostojärjestelmän suojaus on keskeytetty – Käyttäjä on poistanut reaaliaikaisen tiedostojärjestelmän suojauksen käytöstä. Tietokonettasi ei ole suojattu uhilta. Voit ottaa tämän toiminnon uudelleen käyttöön valitsemalla Ota reaaliaikainen suojaus käyttöön -vaihtoehdon.

MONITOR_ORANGE Oranssi i-kirjain ilmaisee, että ESET-tuotteesi vaatii huomiota muun kuin kriittisen ongelman vuoksi. Tämä saattaa johtua seuraavista syistä:

• Internet-käytön suojaus on poistettu käytöstä – Napsauta tietoturvailmoitusta ja ota Internet-käytön suojaus uudelleen käyttöön valitsemalla Ota Internet-käytön suojaus käyttöön.
  • Käyttöoikeutesi vanhenee pian / Käyttöoikeutesi vanhentuu tänään – Tämä ongelma osoitetaan sillä, että suojaustilan kuvake muuttuu huutomerkiksi. Kun käyttöoikeutesi on vanhentunut, ohjelmaa ei voida enää päivittää ja Suojaustila-kuvake muuttuu punaiseksi.
  • Sähköpostisovelluksen roskapostisuojaus on keskeytetty – Ota tämä ominaisuus uudelleen käyttöön napsauttamalla Ota sähköpostisovelluksen roskapostisuojaus käyttöön.
  • Internetin hallinta on keskeytetty – Valitse Ota Internetin hallinta käyttöön, jos haluat ottaa tämän toiminnon uudelleen käyttöön.
  • Käytännön ohitus aktiivinen – Käytännöllä määritetty kokoonpano on ohitettu tilapäisesti, mahdollisesti vianmäärityksen päättymiseen saakka. Vain valtuutettu käyttäjä voi ohittaa käytäntöasetukset. Lisätietoja on kohdassa Ohitustilan käyttäminen.
  • Laitehallinta on keskeytetty – Valitse Ota laitehallinta käyttöön, jos haluat ottaa tämän toiminnon uudelleen käyttöön.

Jos haluat säätää tuotteensisäisiä tiloja tuotteen ESET Endpoint Antivirus ensimmäisessä ruudussa, katso kohta Sovellusten tilat.

Jos ongelmaa ei voi ratkaista ehdotetuilla ratkaisutavoilla, voit Ohje ja tuki -vaihtoehdon valitsemalla käyttää ohjetiedostoja tai tehdä hakuja ESET-tietopankissa. Jos tarvitset lisää apua, voit lähettää teknisen ESET-tukipyynnön. ESETin asiakastuki vastaa nopeasti kysymyksiin ja auttaa etsimään ratkaisun.

note

Jos tila sisältyy ESET PROTECT On-Prem-käytännön estämään toimintoon, linkkiä ei voi napsauttaa.