Peilauspäivitys

Ohjelman ESET Endpoint Antivirus avulla voit luoda kopioita päivitystiedostoista, joita voidaan käyttää muiden verkossa olevien työasemien päivittämiseen. "Peilin" käyttäminen. Päivitystiedostojen kopioiden luominen on kätevää lähiverkkoympäristössä. Näin kaikkien työasemien ei tarvitse ladata päivitystiedostoja palveluntarjoajan päivityspalvelimesta. Päivitykset ladataan keskitetysti paikalliseen peilauspalvelimeen, josta tiedostot jaetaan työasemiin. Työasemien päivittäminen peilauspalvelimelta optimoi verkon kuormitusta ja säästää Internet-yhteyden kaistanleveyttä.

warning

Päivityspeili luo kopion päivitystiedostoista, joita voi käyttää sellaisten työasemien päivittämiseen, joissa käytetään ESET Endpoint Antivirus for Windows -ohjelman samaa pääversiota. (Esimerkiksi ESET Endpoint Antivirus for Windows -versio 10.x luo päivitysversiot vain version 10.x ESET Endpoint Antivirus for Windows- ja ESET Endpoint Security for Windows -ohjelmille.)

note

Jos haluat minimoida Internet-liikenteen verkoissa, joissa ESET PROTECT On-Prem- tai ESET PROTECT -ohjelmistoa käytetään suuren asiakasohjelmamäärän hallintaan, suosittelemme, että käytät ESET Bridge-tilaa sen sijaa, että määrität asiakasohjelman peiliksi. ESET Bridge voidaan asentaa ESET PROTECT On-Premin tai ESET PROTECTin kanssa kaikenkattavalla asennusohjelmalla tai erillisenä komponenttina. Lisätietoja ESET Bridge, Apache HTTP -välityspalvelimesta, Mirror Tool -työkalusta ja suorista yhteyksistä sekä niiden eroista on <%ESET PROTECT%>in online-ohjesivulla.

Paikallisen peilipalvelimen määritysasetukset löytyvät kohdasta Lisäasetukset > Päivitä > Profiilit > Päivityspeili.

CONFIG_UPDATE_MIRROR

Voit luoda peilin asiakastietokoneelle ottamalla Luo päivityspeili käyttöön. Tämän asetuksen käyttöön ottamisen jälkeen voidaan määrittää myös muut Peilin asetukset, kuten päivitystiedostojen käyttötapa ja peilattujen tiedostojen päivityspolku.

Päivitystiedostojen käyttöoikeus

Ota HTTP-palvelin käyttöön – Jos tämä asetus on valittuna, päivitystiedostoja voidaan käyttää HTTP-yhteydellä, eikä tunnuksia tarvita.

Peilipalvelimen käyttötavat kuvataan yksityiskohtaisesti osiossaPäivittäminen peilistä. Peiliä pääsee käyttämään kahdella tavalla: päivitystiedostot sisältävä kansio voidaan esittää jaettuna verkkokansiona tai asiakkaat voivat käyttää HTTP-palvelimella sijaitsevaa peiliä.

Päivitystiedostojen tallennukseen varattu kansio on määritetty kohdassa Peilattujen tiedostojen tallennukseen tarkoitettu kansio. Jos haluat valita jonkin toisen kansion, valitse Tyhjennä ja poista ennalta määritetty kansio C:\ProgramData\ESET\ESET Endpoint Antivirus\mirror. Valitse sitten Muokkaa ja selaa paikallisessa tietokoneessa tai jaetussa verkkokansiossa olevaan kansioon. Jos valitun kansion käyttö edellyttää käyttöoikeuksien tarkistusta, todennustiedot on kirjoitettava Käyttäjänimi- ja Salasana-kenttiin. Jos valittu kohde on verkkoasemassa, joka käyttää Windows NT/2000/XP -käyttöjärjestelmää, käyttäjänimellä ja salasanalla on oltava valitun kansion kirjoitusoikeudet. Käyttäjänimi tulisi kirjoittaa muodossa Toimialue/Käyttäjä tai Työryhmä/Käyttäjä. Muista antaa myös vastaavat salasanat.