Valintaikkuna - Työpöytäilmoitukset

Säädä työpöytäilmoitusten näkyvyyttä (näkyy näytön oikeassa alakulmassa) avaamalla Lisäasetukset > Ilmoitukset > Työpöytäilmoitukset. Valitse Työpöytäilmoitukset ‑kohdasta Muokkaa ja valitse asiaankuuluva Näytä työpöydällä ‑valintaruutu.

CONFIG_NOTIFICATIONS_APPLICATION

note

Jos haluat määrittää ESET LiveGuard ‑käytön aikaiset Tiedosto analysoitu- ja Tiedostoa ei analysoitu ‑ilmoitukset, Proaktiivinen suojaus ‑asetuksena on oltava Estä suoritus ennen analyysituloksen saamista.