Etävalvonta ja -hallinta

Etävalvonta ja -hallinta (RMM) on prosessi, jolla valvotaan ja ohjataan ohjelmistojärjestelmiä paikallisesti asennetulla hallintapalveluntarjoajan agentilla.

ERMM – RMM:n ESET-laajennus

• Tuotteen ESET Endpoint Antivirus oletusasennukseen sisältyy tiedosto ermm.exe, joka sijaitsee seuraavassa päätelaitesovelluksen hakemistossa:
    C:\Program Files\ESET\ESET Security\ermm.exe
  • ermm.exe on komentoriviapuohjelma, joka on suunniteltu helpottamaan päätelaitetuotteiden hallintaa ja viestintää RMM-laajennusten kanssa.
  • ermm.exe vaihtaa tietoja RMM-laajennuksen kanssa, ja laajennus on yhteydessä RMM-palvelimeen linkitettyyn RMM-agenttiin. ESETin RMM-työkalu on oletusarvoisesti poistettu käytöstä.

Lisäresurssit

Kolmansien osapuolten RMM-ratkaisujen ESET Direct Endpoint Management -laajennukset

RMM-palvelin on käynnissä palveluna kolmannen osapuolen palvelimella. Lisätietoja on seuraavissa verkossa olevissa ESET Direct Endpoint Management -käyttöoppaissa: